Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

УВАГА КОЖНОМУ

     Щороку, у вересні, жителі громади відзначають день народження міста Камʼянки-Дніпровської. Тож 21.09.2019 року з нагоди святкування 233-ї річниці міста, керівниками Камʼянсько-Дніпровської міської ради були організовані масові культурно-розважальні заходи для жителів та гостей нашого міста.
     Сімʼї з дітьми, які потрапили у складні життєві обставини та перебувають під соціальним супроводом КУ «Камʼянсько-Дніпровський міський центр соціальних служб для сімʼї, дітей та молоді» Камʼянсько-Дніпровської міської ради, ніколи не залишаються без уваги та допомоги керівництва нашої громади. Таким чином, на святковому концерті до Дня міста, виконавчим комітетом Камʼянсько-Дніпровської міської ради, за поданням КУ К-Д МЦСССДМ урочисто було нагороджено почесною грамотою та подарунком родину Громовика С.Г., який залишився без дружини та сам виховує шістьох неповнолітніх дітей. Адже батько, незважаючи на складні життєві обставини, які склалися в його родині, намагається змінити своє життя та життя своїх дітей як найкраще. Також від виконавчого комітету Камʼянсько-Дніпровської міської ради були надані 83 безкоштовні квитки на атракціони для дітей, з сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Тому спеціалістами КУ К-Д МЦСССДМ на свято були запрошені сімʼї, з вищезазначеної категорії та роздані їм квитки на атракціони. Кожна дитина отримала велике задоволення, розважаючись на різноманітних дитячих майданчиках. Батьки разом з дітьми мали змогу насолодитися святковим концертом за участю артистів нашої громади та запрошених гостей, прийняти участь у конкурсах, отримати солодкі призи та скуштувати безкоштовний гарячий обід.
     Спеціалістами Центру була проведена робота з усіма запрошеними сім’ями щодо безпечної поведінки дітей під час розважальних заходів, а батькам - вкотре наголошено про їх відповідальне ставлення за життя своїх дітей. З метою підвищення батьківського потенціалу батьків було проведено профілактичну бесіду щодо належного виконання батьками своїх батьківських обов’язків та роздані інформаційні листівки: «Памʼятка для батьків», «Підтримка сімей, які знаходяться у складних життєвих обставинах і не в змозі подолати їх самостійно».

Провідний фахівець із соціальної роботи
С.А. Ходоренко

Провідний фахівець із соціальної роботи
А.Г. Коноплянко



Понеділок, 23 Вересня 2019 14:30 | Переглядів: 309