Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Привітання до дня працівника соціальної сфери

Життя людини до тих пір має цінність, поки людина може допомагати іншим.
Іван Франко

     Є така професія – соціальний працівник. Щорічно в першу неділю листопада відзначається День працівника соціальної сфери України.
     День працівника соціальної сфери України відзначають співробітники Пенсійного фонду, соціального захисту, служби зайнятості, Фонду соціального страхування, а також фахівці інших установ і організацій, що належать до даного напрямку діяльності.
     Щоденно працівники соціальної сфери беруть участь у вирішенні різних конфліктів і суперечок, допомагають малозабезпеченим верствам населення, спілкуються з людьми, що мають проблеми зі здоров'ям, з працевлаштуванням, соціальною адаптацією тощо. Пенсіонери, інваліди, діти-сироти, безробітні - це ті люди, які щодня потребують уваги та підтримки.
     Шановні працівники соціальної сфери, щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем працівника соціальної сфери!
Ваша праця сповнена милосердя, турботи і тепла. Ви обрали для себе справою життя нелегку і гуманну місію – постійну, всебічну й багатогранну підтримку та захист всіх, хто найбільше цього потребує в нашому суспільстві.
     Дякую вам за доброту, терпіння, щирість, любов до людей. Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, радості, невичерпної життєвої енергії. Нехай добро, зроблене вами, повертається до вас сторицею! Впевнений, що властивий вам моральний та професійний потенціал й надалі слугуватиме інтересам нашої громади.

З повагою,
Міський голова                                                 Володимир Антоненко



П'ятниця, 03 Листопада 2017 08:25 | Переглядів: 828