Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

ТАЇНСТВО ХРЕЩЕННЯ ДЛЯ СІМЕЙ, ЯКІ ПОТРАПИЛИ У СКЛАДНІ ЖИТТЄВІ ОБСТАВИНИ

     Згідно загального Положення центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді основним завданням є допомога сім’ям з дітьми та молоддю, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги.
     Тому 29 травня 2019 року в храмі Різдва Пресвятої Богородиці м. Кам'янка-Дніпровська настоятелем храму отцем Олегом відбулося таїнство хрещення двох діток із сімей, які перебувають на обліку КУ «Кам'янсько-Дніпровського МЦСССДМ» як сім'ї, що опинились в складних життєвих обставинах.
     На початку заходу директор КУ «Кам'янсько-Дніпровського МЦСССДМ» Людмила Петрівна Куницька висловила великі слова подяки настоятелю Храму «Різдва Пресвятої Богородиці» отцю Олегу за допомогу сім'ям, з якими сьогодні працюють спеціалісти Центру. З присутніми біологічними та хрещеними батьками провела бесіду щодо відповідального ставлення до виконання своїх батьківських обов’язків, створення належних умов для проживання та всебічного розвитку дітей.
     В свою чергу отец Олег сказав, що поява у сім’ї дитини – це завжди радість. Після першої хвилі щастя від звістки про народження малюка, батькам і родичам час подумати про одне з перших таїнств Божих, яких зазнає людина – хрещення. Хрещення дитини - це велике й радісне свято кожної православної української родини.
     Фахівцями із соціальної роботи КУ «Кам'янсько-Дніпровського МЦСССДМ» Кам'янсько-Дніпровської міської ради і надалі будуть надаватись соціальні послуги сім’ям, які перебувають на обліку, з метою подолання складних життєвих обставин. Груповим заходом охоплено 14 осіб.

Провідний фахівець із соціальної роботи С.А. Ходоренко



Середа, 29 Травня 2019 08:24 | Переглядів: 398