Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Привітання з Днем захисника України!

      14 жовтня військовослужбовці та ветерани військової служби разом з усім українським народом відзначають одне зі знакових свят – День захисника України.
      Це свято спільне і для ветеранів, котрі воювали на фронтах війни, чий ратний подвиг і самопожертва стала символом людського духу та відваги, і для молодих, які одягли військову форму, перейнявши естафету та найкращі традиції від попереднього покоління, і для майбутніх захисників держави. Це свято і наших берегинь, які у важкі часи завжди були опорою своїх коханих, синів, братів.
      14 жовтня ми також відзначаємо величне християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці. Упродовж століть воно набуло особливо важливого змісту, оскільки пов 'язане із боротьбою за свободу та порятунок відворогів. Волелюбні козаки, які зі зброєю в руках боронили свою Вітчизну та віру, були переконані, що Свята Покрова охороняє їх, а Божу Матір вважали своєю заступницею. Тому у часи незалежності свято Покрови почало відзначатися ще і як День Українського козацтва.
Для нас це свято не тільки народне і релігійне, а й національне.Воно єднає країну, закликає усіх до згуртованості перед сучасними викликами та загрозами.
      Щирі вітання кожному, хто сьогодні несе нелегку військову службу, за вірність військовій присязі та патріотизм.
      Низький уклін нашим славним ветеранам за високий героїзм і мужність, які вони сповна віддавали задля щасливого майбутнього прийдешніх поколінь.
     Бажаю всім міцного здоров’я, родинної злагоди, миру і благополуччя, успіхів у повсякденному житті, чистого неба та усіляких гараздів.


З повагою,
міський голова                                                      Володимир Антоненко



П'ятниця, 13 Жовтня 2017 11:12 | Переглядів: 1069