Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА: ПРОДОВЖУЄТЬСЯ НАВЧАННЯ ВЧИТЕЛІВ МАЙБУТНІХ ПЕРШОКЛАСНИКІВ

     Нова українська школа (НУШ) – це ключова реформа Міністерства освіти і науки України, головна мета якої – створити школу, у якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, а й вміння застосовувати їх у житті.
     Протягом 25-27 березня відбулась перша сесія вчителів початкової школи, які будуть навчати перші класи в умовах реформи Нової української школи. Учасниками тренінгів стали педагоги Кам'янсько - Дніпровської міської об'єднаної територіальної громади. Місцем проведення сесії став КЗ НВК «Дитячий садок – ЗОШ І-ІІІ ступенів» Кам’янсько-Дніпровської міської ради, який гостинно зустрів усіх вчителів. Зі словами привітання звернувся до гостей директор НВК Ігор Петрович Школьний (Игорь Школьный). Він побажав присутнім цікаво та з користю провести ці канікули, збагатитися новими знаннями. Ці тренінги відбуваються у нашому місті за сприяння ВОМС виконавчого комітету Кам’янсько-Дніпровської міської ради. До учасників тренінгу звернулась головний спеціаліст ВОМС Ірина Вікторівна Петренко (Ирина Петренко), яка відмітила, що у Концепції НУШ провідне місце відводиться вчителям нового зразка, які перебувають попереду суспільних та освітніх перетворень, компетентних, умотивованих, які є агентами сучасних змін.
     Перша сесія присвячена загальному напрямку «Зміст початкової освіти у вимірі сьогодення». Навчання проходило під керівництвом регіонального тренера НУШ Ольги Борисівні Дехтярьової (Ольга Дехтярева).
     Одним із результатів плідної роботи вчителів стало знайомство з сучасними технологіями, методами і прийомами організації освітнього процесу у початковій школі.
     Вдала організація тренінгу сприяла тому, що впродовж трьох днів учасники тренінгу працювали злагоджено, активно, творчо, весело та з посмішкою.
      Наступне навчання чекає на педагогів у червні поточного року.
   

      Ольга Дехтярева, регіональний тренер НУШ



Вівторок, 09 Квітня 2019 09:15 | Переглядів: 442