Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

ОБ'ЄДНАВШИ ЗУСИЛЛЯ МИ ЗРОБИЛИ ВЕЛИКУ ДОБРУ СПРАВУ!

     18 та 19 квітня 2018 року на території Кам'янсько- Дніпровської об'єднаної територіальної громади під керівництвом КУ «Кам’янсько-Дніпровський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді» за підтримки відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Кам'янсько-Дніпровської міської ради, Кам'янсько-Дніпровського району, Запорізької області була проведена ХІІІ Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця», яка проходила під лозунгом «Я хочу почути світ». Метою минулорічної акції було – збір коштів для закупівлі обладнання для обласної дитячої лікарні для дітей з вадами слуху. До збору благодійних внесків, того року було залучено 9 волонтерів, учнів середніх та старших класів Великознам'янських ЗОШ села та 12 волонтерів, учнів середніх та старших класів Кам'янсько-Дніпровських ЗОШ міста. Наші школярі – волонтери мали в собі бажання допомогти хворим дітям почути світ.

     08 лютого поточного року відбулася прес-конференція на базі обласної клінічної дитячої лікарні, яка присвячена оголошенню результатів щорічної акції «Серце до серця» 2018 року. До участі у заході були запрошені найактивніші учасники Запорізького регіону. Під час конференції, координаторами даної акції було відзначено волонтерів та спеціалістів центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Від КУ К-Д МЦСССДМ та від команди волонтерів громади у заході прийняла участь провідний фахівець із соціальної роботи – Коноплянко Аріна.

     За безкорисність, за щирість вчинків до людей, за оптимізм та віру в добру справу всім хто приймав участь в проведенні 13 Всеукраїнської акції «Серце до серця» на території Кам'янсько-Дніпровської об’єднаної територіальної громади було вручено подяку Коноплянко Аріні від голови Правління ВБФ «Серце до серця». Підбиваючи підсумки акції 2018 року, на частину зібраних волонтерами коштів вдалося купити 29 слухових апаратів для діточок, які мають певні вади зі слухом та були безпосередньо роздані їм під час даного заходу. На іншу частину коштів планується придбати лікувальне або діагностичне обладнання для дітей з цієї ж категорії пацієнтів.
     В свою чергу, хочеться відмітити, що основою нашого благодійного руху в Кам'янсько-Дніпровській об’єднаній територіальній громаді виступають саме волонтери Камʼянсько-Дніпровських та Великознамʼянських ЗОШ громади, це діти, які є стабільною платформою для отримання позитивного результату даної справи. Своїми діями волонтери намагаються поліпшити ситуацію в нашій громаді та країні в цілому та надати гарний приклад іншим. Ми щиро вдячні за підтримку в проведенні акції відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Кам'янсько-Дніпровської міської ради та безпосередньо нашим дітям-Волонтерам. Об'єднаними зусиллями ми зробили велику, добру справу!

КУ К-Д МЦСССДМ Кам’янсько-Дніпровської міської ради



Вівторок, 12 Лютого 2019 10:48 | Переглядів: 384