Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

РЕЙД – КРИЗОВІ РОДИНИ

     З метою раннього виявлення та своєчасного вивчення потреб сімей, а для деяких, і контролю за створенням умов проживання та виконанням батьківських обов’язків, 8 лютого поточного року спеціалістами комунальної установи “Кам’янсько-Дніпровський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді” Камянсько-Дніпровської міської ради було проведено виїзний рейд-перевірку сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах на території села Велика-Знамʼянка та з якими працюють спеціалісти Центру. Таким чином, комісією у складі Ходоренко С.А., Левківської Г.О., провідних фахівців із соціальної роботи, Бондюченко Т.М., Погорєлової О.О, фахівців із соціальної роботи було відвідано 21 сім’ю, з них 15 сімей, що перебувають на обліку центру, як такі, що опинились у складних життєвих обставинах. За повідомленнями, надісланими Великознамʼянською ЗОШ №1, службою у справах дітей Камʼянсько-Дніпровської райдержадміністрації та самовиявлених було відвідано 6 сімей, за результатами проведеної роботи з них 2 сім’ї взято під соціальний супровід.
     Під час відвідування сімей в першу чергу зверталась увага чи належним чином забезпечені базові потреби дітей, а саме: запаси продуктів харчування, приготовленої їжі, засобів особистої гігієни, сезонного одягу, особливо зверталась увага на присутність зимового одягу та взуття, шкільного приладдя, спальних місць, білизни та дотримання теплового режиму в будинку.
Під час проведення рейду з батьками проводились профілактичні бесіди щодо профілактики зловживання алкогольними напоями, належного виконання своїх батьківських обов’язків. Деякі сімʼї було взято на особливих контроль соціальних служб Камʼянсько-Дніпровської ОТГ. Груповим заходом охоплено 56 осіб.
     В результаті систематичного відвідування сімей, які знаходяться на обліку центру, як такі, що опинились у складних життєвих обставинах та своєчасно наданої допомоги їм, можна відмітити позитивні зміни, які відбуваються у даних родинах.

Провідний фахівець
із соціальної роботи
С.А. Ходоренко

Провідний фахівець
із соціальної роботи
Г.О. Левківська



Понеділок, 11 Лютого 2019 15:34 | Переглядів: 418