Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

СПІЛЬНО МРІЄМО, ВИРІШУЄМО ТА ДОПОМАГАЄМО…

     Згідно Положення КУ «Кам'янсько-Дніпровський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді» Кам'янсько-Дніпровської міської ради Центр здійснює соціальне супроводження прийомних сімей і дитячих будинків сімейного типу, а також соціальний супровід дітей, які перебувають під опікою та піклуванням на території Кам'янсько-Дніпровської ОТГ. Під соціальним супроводженням Центру перебуває 5 прийомних сімєй, в яких виховуються 11 прийомних дітей та 1 дитячий будинок сімейного типу, в якому виховуються 5 дітей-вихованців. Під час соціального супроводження сім’ям надаються послуги щодо адаптації дитини до нової сім’ї, створення належного психологічного клімату, забезпечення оптимальних умов проживання та захисту прав дитини, допомога в запобіганні виникненню непорозумінь та конфліктів між членами сім’ї. Таким чином, впродовж 2018 року членам прийомних сімей та дитячого будинку сімейного типу надано 1300 соціальних послуг та здійснено 60 відвідувань.
     Діти, з якими ми працюємо, для нас завжди є особливими. А ще вони є талановитими та обдарованими, вони мають свої захоплення та майже усі відвідують різноманітні гуртки.
     Тож 14 січня 2019 року спеціалістами КУ «Камянсько-Дніпровський МЦСССДМ» Камянсько-Дніпровської міської ради було відвідано прийомну сім'ю, яка мешкає в с. Велика Знамʼянка, та проведено захід з метою вибору майбутньої професії прийомної дитини. Марія навчається у випускному класі тому готується до складання ЗНО та обирає учбовий заклад для подальшого навчання. Дівчина дуже полюбляє малювати та в'язати, тому має намір зв’язати свою майбутню професію з дизайном. Маша поділилась найкращими своїми роботами, зв’язаними крючком, які нам дуже сподобались. Сподіваємось що дівчина зробила вірне рішення щодо обраної майбутньої професії. Спеціалісти Центру і надалі будуть допомагати та підтримувати дитину з метою подальшого вступу до учбового закладу.

Провідний фахівець із соціальної
роботи КУ«КД МЦСССДМ»
Ходоренко Світлана



Понеділок, 14 Січня 2019 16:24 | Переглядів: 421