Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ В КАМʼЯНСЬКО-ДНІПРОВСЬКІЙ ОБ’ЄДНАНІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ

     На виконання Рішення Камʼянсько-Дніпровської міської ради від 23.11.2018 № 10 «Про затвердження Програми фінансування заходів щодо святкування Дня Святого Миколая, новорічних свят для дітей об’єднаної територіальної громади Камʼянсько-Дніпровської міської ради на 2018 рік» було прийнято програму, якою передбачена закупівля новорічних подарунків для дітей, які опинились в складних життєвих обставинах та перебувають на обліку в КУ «Камʼянсько-Дніпровський міський центр соціальних служб для сімʼї, дітей та молоді» Камʼянсько-Дніпровської міської ради. Ініціатором вищевказаної Програми є міський голова Антоненко Володимир Володимирович.
     Тож, на виконання даної програми, спеціалістами КУ КД МЦСССДМ 19 грудня 2018 року до Храму УПЦ «Різдва Пресвятої Богородиці» міста Камʼянка-Дніпровська та Храму УПЦ на честь ікони Божої Матері «Знамення» села Велика-Знамʼянка з нагоди святкування Дня Святого Миколая та з метою вручення солодких подарунків були запрошені сім’ї з дітьми вищезазначеної категорії. На зустрічі були присутні: директор Центру - Л.П. Куницька та спеціалісти КУ КД МЦСССДМ.
     На початку свята спеціалісти Центру привітали всіх присутніх зі святом та ознайомили зі змістом Програми, підкресливши, що діти з сімей, які опинились в складних життєвих обставинах та перебувають на обліку міського центру соціальних служб не залишаються осторонь та поза увагою керівництва Камʼянсько-Дніпровської об’єднаної територіальної громади. Також батькам вкотре було наголошено щодо належного виконання своїх батьківських обов’язків, забезпечення потреб дітей, а діти, в свою чергу, повинні не тільки отримувати подарунки, але й вміти допомагати своїм батькам та неухильно виконувати свої дитячі обов’язки.
     Також запрошені родини мали можливість прослухати літургію з нагоди свята, подивитись виступ учнів недільної школи та ознайомитись з цікавими історіями про життя святителя Миколая Мирлікійського та про те, який він явив приклад справжньої віри, любові і милосердя до людей.
     Не залишилась осторонь і одна дитина, яка відібрана у батьків та на даний час знаходиться у дитячому відділені районної центральної лікарні. Спеціалісти Центру відвідали дитину, привітали зі святом та вручили подарунок.
     Таким чином, 106 дітей Кам'янсько - Дніпровська міська об'єднана територіальна громада від міського голови Антоненка Володимира Володимировича з рук настоятелів Храмів громади отримали свої солодкі подарунки. Діти були дуже задоволені святом!

КУ КД МЦСССДМ



П'ятниця, 21 Грудня 2018 15:39 | Переглядів: 435