Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ДОБРІ СПРАВИ В ДІЇ

     9 листопада 2018 року голова Кам'янсько - Дніпровської міської об'єднаної територіальної громади – Володимир Володимирович Антоненко та Сергій Андрійович Черепанов, голова фермерського господарства «Прогрес Агро Плюс» вручали директорам КЗДО (ясла-садок) «Топольок» та «Зайчик» виробничі м’ясорубки.

     Слід зазначити, що Володимир Антоненко тримає під постійним особистим контролем стан справ у всіх дитячих садках та школах громади, відслідковуючи нагальні потреби, та шукає шляхи їх вирішення.
     На початку жовтня, у рамках планової перевірки підготовки дитячих дошкільних закладів громади до початку опалювального періоду, голова Кам'янсько - Дніпровської міської об'єднаної територіальної громади цікавився не тільки питаннями тепла у приміщеннях, а й усіма проблемними моментами. Було виявлено потребу деяких дошкільних установ громади в необхідному для ефективної роботи обладнанні.
     Враховуючи потреби дитячих дошкільних закладів, які були озвучені директорами КЗДО, за результатами поїздки, Володимир Володимирович звернувся до підприємців та фермерів, чиї господарства знаходяться на території Кам’янсько-Дніпровської об’єднаної територіальної громади з проханням допомогти у придбанні необхідного обладнання.
     На звернення Володимира Антоненко першим відгукнувся Сергій Черепанов, голова фермерського господарства «Прогрес Агро Плюс». Дане фермерське господарство арендує землю на території громади. Сергій Андрійович придбав дві виробничі м’ясорубки для дитячих садків та запевнив, що і надалі намагатиметься допомагати, враховуючи звернення голови громади.
На сьогоднішній день, у КЗДО (ясла-садок) «Топольок» Кам’янсько-Дніпровської міської ради перебуває 77 дітей. Директор закладу, Наталія Юріївна Арсентьєва відзначила, що подарунок вкрай необхідний для роботи працівників кухні, а ще більше – для усіх дітей, так як за допомогою нового обладнання для них зможуть готувати смачні страви. Працівниці харчоблоку – Зубрицька Тетяна Миколаївна та Адамова Ольга Романівна висловлювали подяку Володимиру Антоненко за те, що він звернув увагу на потреби дитячого садка та Сергію Черепанову за швидке та якісне вирішення питання. Кухарі одразу почали оглядати приладдя та запевнили, що такий подарунок значно полегшить їм роботу.
     Наталія Олександрівна Панасенко, директор КЗДО (ясла-садок) «Зайчик» Кам’янсько-Дніпровської міської ради, де наразі перебуває 72 дитини, особливу увагу звернула на оперативність вирішення головою Кам’янсько-Дніпровської об’єднаної територіальної громади тих проблем, які були озвучені при попередній зустрічі. Разом із Наталією Олександрівною м’ясорубку оглядали і інші працівники дитячого садка: старша медична сестра – Ілона Вікторівна Шевченко, кухар – Надія Миколаївна Вікол та завгосп- Надія Олексіївна Вікол. Наталія Панасенко зазначила, що таке обладнання допоможе працівникам більш ефективно використовувати робочий час. Надія Вікол дякувала Володимиру Антоненко за те, що він завжди намагається вирішити проблемні питання у найкоротший термін та Сергію Черепанову за небайдужість.

     Володимир Володимирович, під час перебування у КЗДО «Топольок» та «Зайчик» цікавився і іншими питаннями, особливо тим, як працює система опалення. «На сьогодні- комфортно та тепло», - запевнили керівники дитячих закладів.
Наталія Арсентьєва та Наталія Панасенко неодноразово висловлювали вдячність Володимиру Антоненко та Сергію Черепанову за оперативну допомогу та запрошували приїжджати й надалі. «Разом, тримаючи на постійному контролі всі важливі моменти, не залишаючи поза увагою найдрібніші проблеми, будемо робити комфортнішим життя кожного мешканця Кам’янсько-Дніпровської об’єднаної територіальної громади.»,- відповідав Володимир Володимирович.
     Голова Кам'янсько - Дніпровська міська об'єднана територіальна громада відмітив, що ФГ «Прогрес Агро Плюс» першими відгукнулися на його прохання та сподівається на подальшу плідну співпрацю. Також, Володимир Володимирович наголосив, що, як керівник громади, звертався з даних питань до багатьох підприємців та фермерів, чиї господарства знаходяться на території Кам»янсько-Дніпровської об»єднаної територіальної громади та чекає, що, по можливості, кожен з них надасть посильну допомогу.
За матеріалами Знамя-Труда Еженедельник
Фото:Валентина Овчатова



Понеділок, 19 Листопада 2018 09:42 | Переглядів: 596