Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ВІДСВЯТКУВАЛИ В КАМ’ЯНСЬКО-ДНІПРОВСЬКІЙ ГРОМАДІ

     Традиційно усі заходи та свята в Кам’янсько-Дніпровській громаді проходять за участі наших працівників культури, а ось цього разу свято було влаштовано саме для них. Тож, 9 листопада в неофіційній обстановці кафе «Звезда Востока», за підтримки голови Кам’янсько-Дніпровської громади Володимира Антоненка, для них було підготовлено урочистий вечір «От всей души» з нагоди Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. В урочистостях прийняли участь: голова громади Володимир Антоненко, його заступниця - Олена Козулькова, начальник відділу культури та туризму виконавчого комітету Кам'янсько-Дніпровської міської ради - Андрій Грицюк та, звісно, «винуватці» свята - працівники культури та майстри народного мистецтва нашої громади.
      Стартувало свято з «Гімну працівників культури», який було виконано вокальним колективом «Гармонія» міського будинку культури.
     З вітальним словом до присутніх звернувся Володимир Антоненко, зазначивши: «Люди вашої професії - це яскраві, захоплені і творчі особистості. Ви працюєте тоді, коли відпочивають інші. Ви даруєте нам позитивні емоції та яскраві враження. Саме завдяки Вашим ідеям і праці наша громада живе цікавим життям. Всім, хто працює в сфері культури, хочеться подякувати за майстерність, працелюбність, відданість професії, творчість та активну життєву позицію».
     Грамотами голови громади, квітами та подарунками за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість своїй справі та вагомий внесок у збереження, популяризацію і розвиток культурного надбання Кам’янсько-Дніпровської міської об’єднаної територіальної громади були відзначені:
- Вербицька Ангеліна Василівна - молодший науковий співробітник КЗ «Кам'янсько-Дніпровський міський історико-археологічний музей»;
- Колесникова Ірина Володимирівна - провідний бібліотекар КЗ «Кам'янсько-Дніпровська публічна бібліотека»;
- Бєсєдіна Олена Михайлівна - прибиральник службових приміщень сільського будинку культури «Знам'янський»;
- Калинська Любов Олексіївна - викладач КЗ «Кам'янсько-Дніпровська міська дитяча школа мистецтв»;
- Ноздрачова Марина Степанівна - викладач КЗ «Кам'янсько-Дніпровська міська дитяча школа мистецтв»;
- Левченко Лілія Олександрівна - методист Міського організаційно-методичного центру народної творчості і культурно-освітньої роботи;
- Євтухов Володимир Леонідович - художник КЗ «Кам'янсько-Дніпровський міський будинок культури»;
- Марченко Микола Миколайович - акомпаніатор КЗ «Кам'янсько-Дніпровський міський будинок культури»;
- Чмелюк Василь Анатолійович - технік КЗ «Кам'янсько-Дніпровський міський будинок культури»;
- Вокальний колектив «Гармонія» КЗ «Кам'янсько-Дніпровський міський будинок культури».
     Звісно, не забули й про ветеранів, яким також були вручені подарунки та квіти.
     До привітань голови громади приєднались Олена Козулькова – його заступниця та Андрій Грицюк - начальник відділу культури та туризму, побажавши присутнім творчої наснаги, успішної реалізації усіх ініціатив і нових культурних проектів.
Протягом свята усі підрозділи відділу культури та майстри народного мистецтва громади презентували свої яскраві та запальні номери. Тож, настрій у присутніх був позитивним та дійсно святковим, а спогадів вистачить щонайменше на рік

Фото Альони Майбороди.



Вівторок, 13 Листопада 2018 09:36 | Переглядів: 524