Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ІНСУЛІН, ЗАРПЛАТА МЕДПРАЦІВНИКАМ ТА ІНШІ РІШЕННЯ КАМ’ЯНСЬКО-ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

     26 жовтня 2018 року відбулася 19 сесія Кам’янсько-Дніпровської міської ради восьмого скликання. Загалом, порядок денний складався з 67 питань. Усі питання напередодні були ретельно опрацьовані постійними комісіями ради.
     На сесії було змінено та затверджено 15 програм, які стосуються різних сфер життєдіяльності Кам'янсько - Дніпровської міської об'єднаної територіальної громади. Також виконавчий комітет міської ради прозвітував перед депутатами про виконання бюджету Кам'янсько - Дніпровська міська об'єднана територіальна громада за 9 місяців 2018 року.
     Серед інших важливих рішень, депутатський корпус проголосував «за» рішення щодо виділення з бюджету Кам’янсько-Дніпровської міської об’єднаної територіальної громади 500 тис. грн. на погашення заборгованості із заробітної плати працівникам КУ «Кам’янсько-Дніпровська центральна районна лікарня», яка виникла в районному бюджеті.
     Звичайно, не залишилися поза увагою депутатів міської ради та її керівництва й такі надважливі питання, як:
- компенсація проїзду хворим людям з хронічною нирковою недостатністю - з бюджету Кам’янсько-Дніпровської міської об’єднаної територіальної громади виділено 38 тис. 860 грн.;
- фінансування пільг за послуги зв’язку пільговим категоріям громадян - виділено 6 тис. 910 грн.;
- видатки для лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет (закупку інсуліну) - виділено 49 тис. 500 грн.
     Ці кошти, згідно чинного законодавства, будуть направлені до бюджету Кам’янсько-Дніпровської районної ради для їх подальшого розподілення за відповідними статтями.
     Голова громади Володимир Антоненко особливу увагу звернув на питання фінансування для забезпечення інсуліном хворих на цукровий діабет, зауваживши, що попереднього разу кошти у сумі 16,5 тис.грн., згідно рішення міської ради, були перераховані ще в липні 2018 року, але мешканці Кам'янсько - Дніпровської міської об'єднаної територіальної громади й донині не отримують життєво необхідні препарати у повному обсязі. Інсулінозалежні люди продовжують звертатися по даному питанню до Кам’янсько-Дніпровської громади, хоча кошти, згідно діючої процедури, були виділені та направлені до районного бюджету.
     До того ж рішенням сесії затверджено акт приймання – передачі зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Запорізької області до комунальної власності Кам’янсько-Дніпровської міської об’єднаної територіальної громади житлового будинку за адресою: м.Кам’янка-Дніпровська, вул.Калинова, 2 (будинок, де мешкають вчителі Кам’янсько-Дніпровської школи-інтернату).
   Тож, на 19 сесії Кам’янсько-Дніпровської міської ради була прийнята низка рішень, які є важливими для життєдіяльності Кам'янсько - Дніпровська міська об'єднана територіальна громада та, насамперед, для її мешканців.
     На завершення сесії голова громади Володимир Антоненко подякував усьому депутатському корпусу за виважені рішення та продуктивну роботу.
За матеріалами Знамя-Труда Еженедельник



Понеділок, 05 Листопада 2018 08:33 | Переглядів: 474