Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ПИШАЙСЯ СВОЇМИ СПОРТСМЕНАМИ, ГРОМАДО!

     Кам’янсько – Дніпровська міська об’єднана територіальна громада нагороджена кубком та грамотою Управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької облдержадміністрації за ІІІ місце в Обласній спартакіаді серед збірних команд міст, сільських районів та об’єднаних територіальних громад. Ця нагорода є результатом плідної роботи, насамперед, Кам’янсько-Дніпровської ДЮСШ в особі тренера - викладача Грепечук Олени Валентинівни та всіх наших спортсменів, які прийняли участь у змаганнях, а також керівництва громади та відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Кам’янсько-Дніпровської міської ради.
     Обласна спартакіада проводилася як комплексний захід, спрямований на популяризацію фізичної культури і спорту, пропаганду здорового способу життя, підвищення ефективності підготовки спортсменів до Всеукраїнських змагань. Збірна команда нашої громади виступила з таких видів спорту: волейбол (жінки), волейбол (чоловіки), «Мама, тато, я – спортивна сім’я», пляжний волейбол, «Здорова молодь - здорова нація».
     Отримана нагорода свідчить про якісну та ефективну роботу дитячої юнацької спортивної школи, тренерів, вихованці яких, закінчивши ДЮСШ, продовжують брати участь у змаганнях, пропагують здоровий спосіб життя та відстоюють спортивні досягнення Кам’янсько-Дніпровської міської об’єднаної територіальної громади.

     Вітаємо Кам’янсько – Дніпровську міську об’єднану територіальну громаду та її спортсменів. Так тримати!!

Спеціаліст І категорії відділу освіти, молоді та спорту
виконавчого комітету Кам’янсько-Дніпровської міської ради
Стригунова О.М.



Понеділок, 22 Жовтня 2018 15:14 | Переглядів: 404