Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ З ТУРБОТОЮ ПРО ДІТЕЙ

     24 серпня на міській площі біля Кам'янсько-Дніпровського будинку культури відбулись масові розважальні заходи, присвячені 27-й річниці Незалежності нашої держави. В заходах приймали участь усі бажаючі мешканці громади. Тож, спеціалістами КУ «Кам'янсько-Дніпровський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді» на свято були запрошені сім’ї, з якими працюють соціальні працівники та перебувають на обліку Центру, як сім’ї, що потрапили в складні життєві обставини.
     Хочу відмітити, що робота із захисту законних прав і інтересів дітей на території Кам'янсько - Дніпровська міська об'єднана територіальна громада постійно знаходиться на контролі у керівництва міської ради і особисто її голови – Володимира Антоненка. Під час святкування державного свята, увага та турбота керівників Кам’янсько-Дніпровської міської ради була проявлена також і до клієнтів міського Центру. Таким чином, від виконавчого комітету міської ради 27 дітей із сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, отримали 31 безкоштовний квіток на атракціони. Діти із задоволенням розважались на надувному батуті, гіроскутерах та дитячих електромобілях, а також приймали участь у конкурсі малюнків на асфальті, батьки охоче їм у цьому допомагали. Усім запрошеним дітям було нагадано про безпечну поведінку під час святкування, а батькам - про їх відповідальність за життєдіяльність своїх дітей.
     Також усім присутнім було нагадано про наближення свята Першого дзвоника, тому, з метою перевірки створених умов для проживання та всебічного розвитку дітей, наступна зустріч фахівців із соціальної роботи з родинами відбудеться саме за місцем їх проживання. Атмосфера свята та отримані квітки забезпечили гарний настрій і дорослим, і дітям, тим паче дітей чикали атракціони! Від проведеної роботи задоволення отримали і працівники міського Центру.

Директор КУ «Кам'янсько-Дніпровський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді»
Л.П.Куницька



Понеділок, 27 Серпня 2018 16:54 | Переглядів: 551