Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ТРЕНІНГ ДЛЯ ПРИЙОМНИХ БАТЬКІВ ТА БАТЬКІВ-ВИХОВАТЕЛІВ НА ТЕМУ: « ЦІ ВАЖКІ ПІДЛІТКИ» 🙆‍♂️🤷‍♀️

     «Перехідний», «важкий», «критичний» - так найчастіше називають підлітковий вік. Сучасні підлітки помітно відрізняються від тих, що були десять років тому, не говорячи вже про більш ранні покоління. Сьогодні багатьом дорослим підлітки здаються невихованими та грубими… Підлітковий вік - це один з найскладніших етапів в житті дитини, коли дитинство майже скінчилось, а доросле життя ще не почалося. Саме в цей час перед батьками дуже гостро постає питання: «Як далі виховувати свою дитину та зберегти з нею добрі стосунки у цей не легкий час?»
👉 Тому, 14.05.2021 року на базі Комунального закладу «Кам'янсько-Дніпровський міський центр соціальних служб» Кам'янсько-Дніпровської міської ради психологом КЗ «К-Д МЦСС» - Бортнік Наталією був проведений тренінг для прийомних батьків та батьків-вихователів на тему: «Ці важкі підлітки». Метою заходу було ознайомити прийомних батьків з особливостями психології підлітків, навчити знаходити спільну мову з дитиною та уникати конфліктів, допомогти вихователям розвити навички аналізу різних ситуацій.
👐 Під час заходу прийомні батьки навчалися навичкам підтримки підлітка, активного слухання та використання «Я-висловлювань» для вирішення проблем із підлітками. Психолог центру, з використанням відповідних вправ, допомагав батькам-вихователям зрозуміти, як можна більш ефективно впливати на підлітка з метою зміни його поведінки та в той же час зберегти сприятливі відносини в родині.
     Даний захід був пізнавальним та інформативним для прийомних батьків та батьків-вихователів під час якого вони приймали активну участь, висловлювали свої думки стосовно виховання дітей в цей складний період та були вдячні за отриману цікаву інформацію. Робота з прийомними батьками та батьками-вихователями буде продовжена і на далі.



Понеділок, 17 Травня 2021 15:08 | Переглядів: 192