Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

РЕМОНТ ДОРОГИ

     На початку цього року, зважаючи на вкрай незадовільний стан деяких ділянок автомобільних доріг, які проходять територією Кам’янсько-Дніпровської міської територіальної громади, голова громади Володимир Антоненко звертався до керівництва Запорізької обласної державної адміністрації з проханням в найкоротший термін провести капітальний ремонт доріг в селі Велика Знам’янка та місті Кам’янка-Дніпровська, які обслуговуються ДП «Місцеві дороги» Запорізької облдержадміністрації та службою автомобільних доріг у Запорізькій області. Керівництво Запорізької облдержадміністрації пообіцяло вирішити це питання, але, на жаль, до цього часу проблема залишилась.
     Наслідком таких зусиль, став початок проведення ремонтних робіт службою автомобільних доріг у Запорізькій області на центральних вулицях нашої територіальної громади.
     Проте ДП «Місцеві дороги» Запорізької облдержадміністрації на обслуговуванні в якого перебувають автомобільні дороги Велика Знам’янка - Кам’янка-Дніпровська, Велика Знам’янка - Верхній Рогачик ремонті роботи й досі не розпочато. Зараз, на вулиці Шкільна в селі Велика Знам’янка, на проїзній частині дороги, утворилася величезна яма. Розуміючи небезпечність ситуації на дорозі, голова громади ініціював проведення аварійного ремонту даної ділянки дороги, силами ФГ «Чакан» та КП «АГРОЗНАМ’ЯНКА». Сьогодні, 12 травня по вулиці Шкільна зроблено частковий ремонт, яму ліквідовано.



Середа, 12 Травня 2021 16:27 | Переглядів: 274