Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

🤝👏ТУРБОТА ПРО ШКОЛЯРІВ

✅Практика показує, що існує пряма залежність між успішним навчанням, станом здоров'я школярів та навколишнім середовищем у школі, тому якісні умови навчання - це інвестиції в майбутнє.
💡Від того, наскільки грамотно організоване освітлення в навчальному класі, залежить ефективність роботи учнів та їх здатність до концентрації. Крім того, у класних кімнатах повинні бути встановлені високоякісні освітлювальні прилади, що сприятимуть навчанню і запобігатимуть втомі очей. Наш зір безпосередньо залежить від освітленості приміщення, тому слід дуже чітко дотримуватися санітарних вимог, адже від цього залежить фізичне та психологічне здоров'я учнів.
✅Усім відомо, що найбільш прийнятним освітленням для дорослого та дитини є денне світло. При його відсутності, або недостатній кількості найкращий замінник - світлодіодні джерела світла. Перш за все, вони не мерехтять, безпечні та екологічні (у складі ламп не містяться шкідливі речовини), їх світловий спектр наближений до природного. Крім того, застосування світлодіодів знижує витрати на електропостачання на 50-60% в порівнянні з люмінесцентними та галогеновими лампами минулого покоління.
💡👨‍🔧🧑‍🔧Доки школярі КЗ «Великознам’янська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1» Кам’янсько-Дніпровської міської ради відпочивали на весняних канікулах, вчителі, технічні працівники і батьки учнів школи підготували сюрприз для учнів 1, 3 класів – зробили капітальний ремонт електромережі у корпусі № 3. Зроблено повну заміну електромережі, вимикачів, розеток, ламп освітлення. Вчителі, технічні працівники та батьки учнів працювали всі канікули, інколи і до самого пізнього вечора, щоб встигнути оновити освітлення в навчальних кабінетах. Тепер в класах світло і затишно, створені всі умови для успішного навчання.
🤝 Адміністрація, педагогічний колектив та учні КЗ «Великознам’янська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1» вдячні голові Кам’янсько-Дніпровської міської ради Антоненку В.В., депутатському корпусу Кам’янсько-Дніпровської міської ради, начальнику відділу освіти, молоді і спорту виконавчого комітету Кам’янсько-Дніпровської міської ради Вакулі М.Ю. за надану фінансову підтримку для виконання ремонтних робіт. Також щиро дякуємо директору школи Баранову В.М., вчителям - Войтіху І.В., Кайдашеву О.О., Чербі О.В., Смоленкову І.М., Бондарчуку Р.О., Казимирову О.І., завгоспу Зінов’єву Д.С., технічним працівникам школи – Галушкіну О. Д., Молібозі А.В. та батькам учнів школи Стефанишину Максиму Петровичу, Харитонову Леоніду Миколайовичу за професійну, злагоджену та якісну роботу. Бажаємо Вам міцного здоров’я, оптимізму, благополуччя, натхнення у подальшій діяльності, цікавих задумів і їх успішних втілень!



П'ятниця, 09 Квітня 2021 14:15 | Переглядів: 218