Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

🏆 ВІТАЄМО ВСІЄЮ ГРОМАДОЮ! 🌟

     У суботу, 20 лютого в м. Дніпро відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс «Born the stars», на якому вихованці КЗ «Будинок дитячої творчості» Кам’янсько-Дніпровської міської ради - театр естрадної пісні «Крещендо» та танцювальний колектив «Браво» показали 9 своїх яскравих виступів. Фестиваль проходив в режимі OFFLINE з дотриманням усіх карантинних норм.
     🥇 В номінації «Естрадний вокал» в категорії 14-16 років театр естрадної пісні «Крещендо» посів І місце за пісню «Україна - це ти» та І місце за пісню «Потяг на Чатанугу»
     🎤 Сольний спів в нашій громаді представляли Бушуєва Олександра, Венгер Ксенія, Макаренко Євген, Пучкова Кристина, Фролова Валерія.
     В категорії 10-13 років Венгер Ксенія за пісню «Блакитний птах» та Валерія Фролова за пісню «Stone cold» отримали дипломи лауреатів 1 ступеню фестивалю
     🥇🥈 В категорії 14-16 років наші вокалісти Євген Макаренко та Кристина Пучкова отримали дипломи лауреатів І ступеню, а Олександра Бушуєва - диплом лауреата ІІ ступеню фестивалю.
     Євген виконував хіт «Luna tu», а дівчатка дуже гарно виконали кавери на українські народні пісні «Туман яром»(Кристина Пучкова) та «Несе Галя воду»(Олександра Бушуєва)
     💃🕺 Дуже гарно, не відстаючи від своїх друзів-вокалістів, представляли свої танцювальні композиції учасники танцювального колективу «Браво» в номінації «Хореографія».
     🏆 За виконання танцювальної композиції «Бурлеск» наші діти отримали І місце, а за танець "Рок-н-ролл" отримали диплом лауреата фестивалю ІІ ступеню. Усі наші лауреати нагороджені пам’ятними кубками та медалями фестивалю.
Також подяками від оргкомітету фестивалю за активну діяльність, спрямовану на розвиток національної культури та мистецтв, якісні виступи колективів «Браво» та «Крещендо», були нагороджені їх керівники - Лариса Стельмащук, Сергій Шестопалов, Тетяна Позднякова та Вікторія Кабанова.

     Уся Кам’янсько-Дніпровська громада вітає наших талановитих дітей та їх педагогів з перемогою! 👏💐



Середа, 24 Лютого 2021 09:33 | Переглядів: 326