Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ЗАГИБЛИМ, ЧЕСТЬ І СЛАВА ЖИВИМ ГЕРОЯМ!

     За доброю традицією, ініційованою Володимиром Антоненком, головою Кам’янсько-Дніпровської громади, жодна визначна та пам’ятна дата, пов’язана з визволенням нашого міста та району від нацистських загарбників, не проходить без вшанування людини, що зробила особистий внесок у цю визначну подію, людини, яка є прикладом для наслідування та гордістю нашого краю. Це Ілля Степанович Соколенко, єдиний на сьогодні учасник бойових дій, безпосередній визволитель міста Кам’янка-Дніпровська та району! Варто зазначити, що Ілля Степанович – кавалер ордену Вітчизняної війни, має бойові медалі «За взяття Берліну», «За визволення Праги», «За Перемогу над Германією» та ін.. Брав участь у звільненні Великої Білозерки, Сапун - гори та Криму, Білорусі, Естонії, Латвії, Литви, дійшов до Берліну.
      Ілля Степанович ще зовсім недавно особисто був присутнім на кожному святковому заході, у тому числі на урочистих святкуваннях Дня Перемоги та Дня визволення міста. Але через поважний вік ветерана, сьогодні, після покладання квітів до Вічного вогню у парку Перемоги, додому до земляка - визволителя з вітаннями та подарунками від міського голови Володимира Антоненка завітав Андрій Дятлов, секретар міської ради. Також був присутнім Володимир Богачов, військовий комісар Кам’янсько-Дніпровсього районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.
     Щиросердно вітаючи Іллю Степановича, гості не тільки згадували його бойові подвиги, але й багаторічну працю в органах внутрішніх справ України. Визволитель, так само, розповідав про бойовий шлях та своїх товаришів.
     Ілле Степановичу, з усього серця, від голови громади Володимира Антоненка, Кам’янсько-Дніпровської міської ради та її виконавчого комітету, усіх жителів нашої громади прийміть побажання міцного здоров’я, злагоди, родинного затишку.
     Друга світова війна є однією з найбільш трагічних сторінок нашої історії, яка принесла з собою безліч трагедій та зруйнованих доль. До сьогодні людство з сумом і гіркотою згадує ті буремні події, і ми безмежно радіємо з того, що поруч з нами живе справжній герой!
     Ви приклад для кожного з нас, Ілле Степановичу!



Неділя, 07 Лютого 2021 12:45 | Переглядів: 302