Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ КУЛЬТУРИ ТА АМАТОРИ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА КАМ’ЯНСЬКО-ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

     Вітаю вас з професійним святом - Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва!
     Це свято об'єднує всіх, хто робить внесок в духовний розвиток нашої громади і популяризацію її багатої історичної спадщини, хто допомагає долучатися до джерел національної культури, хто створює людям свято, даруючи добро, посмішку та гарний настрій.
    Уся Кам'янсько-Дніпровська громада пишається своїми обдарованими земляками, їх численним успіхам та досягненням. З гордістю можна сказати, що в культурній сфері нашої громади працюють творчі, цілеспрямовані та віддані своїй справі професіонали.
     Висловлюю подяку всім, хто працює в наших будинках культури, бібліотеках, дитячій школі мистецтв, організаційно-методичному центрі та історико-археологічному музеї, а також співробітникам відділу культури виконавчого комітету міської ради та аматорам громади за щиру відданість своїй справі.
     Бажаю вам натхнення, любові, невичерпної енергії, творчого пошуку і нових досягнень! Упевнений, що й надалі ваша праця, талант і майстерність будуть знаходити найгарячіший відгук у серцях жителів і гостей Кам'янсько-Дніпровської громади.

З повагою,
голова Кам’янсько-Дніпровської
міської об’єднаної територіальної громади
Володимир АНТОНЕНКО



Понеділок, 09 Листопада 2020 15:44 | Переглядів: 152