Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

👉СОЦІАЛЬНО-ПРОФІЛАКТИЧНА РОБОТА З СІМ'ЯМИ, ЯКІ ПОТРАПИЛИ У СКЛАДНІ ЖИТТЄВІ ОБСТАВИНИ, ЗА МІСЦЕМ ЇХ ПРОЖИВАННЯ

     🙆‍♀️🙋‍♀️Для запобігання потраплянню сімей у групи ризику та запобігти виникненню складних життєвих обставин, спеціалісти КУ «Камʼянсько-Дніпровський міський центр соціальних служб для сімʼї, дітей та молоді» Кам'янсько-Дніпровської міської ради регулярно здійснюють виїзні відвідування сімей, за місцем їх проживання, які перебувають на обліку Центру, з метою попередження соціально небезпечних явищ на ранніх етапах, проведення соціально-просвітницької роботи, перевірки щодо створення належних умов проживання, виконанням батьківських обов’язків та дотриманням прав та законних інтересів дітей.
    📝Тож, на виконання пункту 2.3 рішення Камʼянсько-Дніпровського виконавчого комітету міської ради № 32 від 21.02.2020р. «Про підсумки роботи КУ «Камʼянсько-Дніпровський міський центр соціальних служб для сімʼї, дітей та молоді» за 2019 рік», спеціалістами Комунальної установи «Камʼянсько-Дніпровський міський центр соціальних служб для сімʼї, дітей та молоді» Камʼянсько-Дніпровської міської ради, 21.08.2020 року було здійснено відвідування сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах на території с. Велика Знамʼянка.
    👆Під час даного заходу, спеціалістами Центру сім'ям надано комплекс індивідуальних соціальних послуг, направлених на збереження сімейного середовища та на запобігання вилученню дітей до закладів для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, проведено роз'яснювальну роботу щодо підтримання умов проживання у належному санітарно-гігієнічному стані, а також проведено виховні бесіди щодо відповідальності за здоров'я та життя своїх неповнолітніх дітей. Також, під час заходу з батьками дітей шкільного віку було обговорено питання готовності дітей до навчального року, а саме забезпечення шкільним приладдям та сезонним одягом.
      Тож, всього було відвідано 14 сімей, в яких виховується 33 дитини.

Провідний фахівець із соціальної роботи А.Г. Коноплянко
Провідний фахівець із соціальної роботи С.А. Ходоренко

 



Вівторок, 25 Серпня 2020 12:04 | Переглядів: 661