Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

«Вкотре здійснено Таїнство Хрещення»

     23 травня 2018 року в храмі Різдва Пресвятої Богородиці м. Кам'янка-Дніпровська, в рамках святкування Дня захисту дітей, настоятелем храму отцем Олегом відбулося таїнство хрещення двох діток із сімей, які перебувають на обліку КУ «Кам'янсько-Дніпровського МЦСССДМ» як сім'ї, що опинились в складних життєвих обставинах. Як стверджує православ’я, життя кожного християнина як члена Церкви починається з Таїнства хрещення, тому що це – ворота, двері, через які ми входимо в простір спасіння. Кожен з людей або у свідомому віці, або ще в дитинстві повинен пройти через життєдайну купіль.
     Спочатку заходу від імені МЦСССДМ, біологічних та хрещених батьків, директор КУ «Кам'янсько-Дніпровського МЦСССДМ» Людмила Петрівна Куницька, висловила великі слова подяки настоятелю Храму «Різдва Пресвятої Богородиці» отцю Олегу за допомогу сім'ям, з якими сьогодні працюють спеціалісти Центру, та наголосила що саме результат спільної праці підіймає престиж Центру. Для присутніх батьків провела бесіду щодо відповідального ставлення до виконання своїх батьківських обов’язків, створення належних умов для проживання та всебічного розвитку дітей. Також було наголошено, що вихованням своїх дітей займаються саме батьки та несуть за це повну відповідальність. На прикінці заходу, отец Олег підкреслив велику значимість цього дійства для православної людини, та побажав терпіння, сил та наснаги присутнім батькам в процесі виховання, а дітям слухняності.
     Таким чином, груповим заходом охоплено 17 осіб. Працюючи з сім’ями, спеціалісти Центру й надалі будуть надавати соціальні послуги з метою вирішення складних життєвих обставин, що склалися в сім’ях та робити добро, щоб воно існувало в кожній родині.

 

Провідний фахівець із соціальної роботи                                                     А.Г. Коноплянко



Четвер, 24 Травня 2018 09:26 | Переглядів: 635