Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

СТВОРЕННЯ ПАТРОНАТНОЇ СІМ’Ї – АЛЬТЕРНАТИВА ОФІЦІЙНОМУ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЮ

Шановні жителі міста Кам'янка-Дніпровська та села Велика Знам'янка, з метою забезпечення права кожної дитини, яка опинилася в складних життєвих обставинах, виховуватися у сприятливому та безпечному сімейному середовищі КУ «Кам'янсько-Дніпровський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді» Кам'янсько-Дніпровської міської ради продовжує пошук кандидатів у патронатні вихователі на території нашої ОТГ.
Послуга патронату над дитиною передбачає тимчасовий догляд та виховання дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками складних життєвих обставин, що спричинили вилучення дитини з рідної сім'ї. Патронатний вихователь – це особа, яка на професійній основі здійснює догляд, виховання і розвиток дитини/дітей, влаштованої/них в її сім’ю. За надання даної послуги патронатний вихователь щомісяця отримує грошове забезпечення, соціальну допомогу на утримання та виховання кожної дитини, а також сплату єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за патронатного вихователя.
Тож, якщо Ви маєте бажання допомогти дитині, яка опинилась у складних життєвих обставинах, звертайтесь за отриманням детальної інформації на нашу адресу: м. Кам'янка-Дніпровська, вул. Гоголя, буд. 7а, або за телефоном 21167, адже дитина повинна рости в дружньому, теплому, безпечному - сімейному середовищі та ніколи не залишатися сам на сам зі своєю бідою!

КУ «Кам'янсько-Дніпровський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді» Кам'янсько-Дніпровської міської ради



Понеділок, 13 Липня 2020 09:41 | Переглядів: 452