Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ СЕЛА ВЕЛИКА ЗНАМ’ЯНКА ТА КАМ’ЯНСЬКО-ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

Моє село – окраса України, це часточка моєї Батьківщини

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ СЕЛА ВЕЛИКА ЗНАМ’ЯНКА ТА КАМ’ЯНСЬКО-ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!
ЩИРО ВІТАЮ ВСІХ ВАС З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ СЕЛА ВЕЛИКА ЗНАМ’ЯНКА.

     Цього року нашому славетному селу виповнюється 234 роки. Велика Знам’янка відома своєю багатою історією, своєю надзвичайною природою, своїми родючими землями та, найголовніше, своїми трудящими та дружніми людьми. Не можна жити у Великій Знам’янці і не бути закоханим у неї.
     Кожен житель села щоденно робить свій посильний вклад в його життя та розвиток, в те, щоб село ставало кращим та комфортнішим, дбайливо зберігаючи його традиції та звичаї. За це вам, шановні жителі Великої Знам’янки, безмірна вдячність та повага. Бажаю, щоб ваше життя завжди було щасливим, врожаї - щедрими, вісті – добрими, справи – гідними, досягнення – значними, події – радісними. Міцного здоров’я вам, родинного затишку, достатку та реалізації всіх задумів. Квітни та розвивайся, Велика Знам’янко!
     За доброю традицією, цьогоріч Кам’янсько-Дніпровська міська рада, заклади культури та комунальні підприємства нашої громади готувались до відзначення 234-ої річниці від дня заснування села. Але, на жаль, через карантин ми не побачимо святкового концерту із виступом улюблених артистів та аматорів громади, а також запрошених віртуозів, з ярмарком, з подарунками, з дитячими розвагами, з масовими гуляннями та неодмінно з яскравим феєрверком. Але не засмучуємось. Впевнений, що попереду у нас ще багато гарних подій та приводів, які ми зможемо відсвяткувати разом.
     Також хочу привітати всіх жителів Кам’янсько-Дніпровської міської об’єднаної територіальної громади з великим християнським святом – Святою Трійцею! Нехай віра допомагає вам справлятися з життєвими задачами будь-якої складності, духовної наснаги, гармонії та щастя!

З повагою, голова Кам'янсько - Дніпровської
міської об'єднаної територіальної громади
Володимир Антоненко

 



Неділя, 07 Червня 2020 08:00 | Переглядів: 594