Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

ЧЕРЕЗ КАРАНТИН ЦЬОГОРІЧНЕ СВЯТКУВАННЯ ДНЯ СЕЛА НЕ ВІДБУДЕТЬСЯ

День заснування села Велика Знам’янка та велике християнське свято Святої Трійці – є особливими подіями у нашій Кам’янсько-Дніпровській громаді. Усі ми звикли цього дня до великого святкового концерту із виступом улюблених артистів та аматорів громади, а також запрошених віртуозів, з ярмарком, з подарунками, з дитячими розвагами, з масовими гуляннями та неодмінно з яскравим феєрверком.

Виконавчий комітет, заклади культури та комунальні підприємства Кам’янсько-Дніпровської міської ради саме до такого свята і готувались цього року, не залишаючи сподівань, що свято все ж таки відбудеться. Але, на превеликий жаль для всіх нас, навіть усі запроваджені послаблення протиепідемічних заходів на державному рівні, не дозволяють 7 червня цього року відзначити одне з наймасштабніших та найулюбленіших свят жителів села Велика Знам’янка та всієї громади.
«Дозвіл на проведення масових заходів, концертів тощо найближчим часом не передбачається. Це питання може бути розглянуто після 22 червня», - про це наголосив міністр охорони здоров’я Максим Степанов під час свого брифінгу. Саме тому цьогорічне святкування дня села не відбудеться.
Але не засмучуємось. Найголовніше, щоб всі жителі нашої громади були здорові, сповнені сил та енергії. Пам’ятаємо, що попереду у нас ще багато свят та подій, які ми зможемо відзначити всією громадою і які обов’язково проходитимуть після карантину.
З повагою, виконавчий комітет Кам’янсько-Дніпровської міської ради



Понеділок, 01 Червня 2020 16:57 | Переглядів: 580