Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

💐 ДОРОГІ ДІТИ ТА ВИПУСКНИКИ, ШАНОВНІ БАТЬКИ ТА ПЕДАГОГИ КАМ’ЯНСЬКО-ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ТА РАЙОНУ!

     Від щирого серця вітаю вас із закінченням навчального року-2019/2020, а також з прийдешнім Міжнародним Днем захисту дітей!
     Цьогоріч через карантинні заходи, на жаль, ми не почуємо останніх дзвоників у стінах шкіл нашої громади. Але це не може стати приводом для суму. Адже навчальний рік закінчився, не дивлячись на всі обставини. Вчителі, учні і батьки нашої громади гідно продемонстрували, що можуть впоратися зі всіма труднощами – дистанційні уроки, домашні завдання та їх перевірка, флешмоби та нові підходи до отримання знань. Вчилися не тільки школярі, разом з ними новітні методики освоювали їх педагоги та батьки. За що їм окрема подяка. З впевненістю можна сказати, що спільними зусиллями у вас все вийшло. Попереду літо і довгоочікувані канікули. Нехай відпочинок буде насиченим та наповненим приємних подій.
     А от для наших сьогоднішніх випускників це літо стане напруженим та значущим в їхньому житті, адже вони зроблять свій перший крок у доросле життя. Нехай знання, які дала вам рідна школа, допоможуть здійснити всі задумані плани та мрії. І який би життєвий шлях ви не обрали, ми віримо, що у вас все неодмінно вийде. Щиро сподіваюся, що ви на все життя збережете у своїх серцях почуття глибокої вдячності за працю ваших педагогів, за допомогу і турботу ваших рідних. Дорогі випускники, бажаю вам, щоб справдилися всі ваші надії та прагнення, щоб перед вами відкрилися всі двері, в які ви постукаєте. І пам'ятайте, що вдома вас завжди чекають близькі люди, які вірять у вас та ваші сили. Удачі вам!
     Також хочу привітати кожну дитину нашої громади із прийдешнім Міжнародним Днем захисту дітей! Ви - наше майбутнє і втілення наших сподівань, ви наша гордість і ті, заради кого ми – ваші батьки, рідні, вчителі, вихователі, соціальні працівники працюємо і живемо. Бажаю вам багато яскравих емоцій і радості. Ми, дорослі, намагатимемося, щоб ваше дитинство було якомога довше безтурботним і найщасливішим.

З повагою, голова Кам'янсько - Дніпровська міська об'єднана територіальна громада
Володимир АНТОНЕНКО



П'ятниця, 29 Травня 2020 09:44 | Переглядів: 370