Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ

Ось і минули травневі свята. У зв’язку з карантинними обмеженнями ми

не змогли відсвяткувати 75–річчя Великої Перемоги належним чином, хоча готувалися дуже ретельно і сподівалися, що до 9 Травня карантин закінчиться. Але не дивлячись на всі перепони ми вишукали можливість, всі разом, відзначити свято Перемоги.
У першу чергу виконавчий комітет Кам’янсько-Дніпровської міської ради висловлює подяку працівникам Кам»янсько-Дніпровського міського історико–археологічного музею за спільний віртуальний проєкт «ЗГАДАЙМО ГЕРОЇВ!», учням загальноосвітніх шкіл, вихованцям Будинку дитячої творчості та працівникам сфери культури за участь у МАРАФОНІ ПАМЯТІ. Завдяки їм, ми згадали ветеранів, які народилися, жили і живуть в нашому краї, мужньо боронили його та нашу Батьківщину.
Висловлюємо слова вдячності всім колективам підприємств, установ та організацій громади за увагу до загиблих, за те, що не залишили жодного меморіалу, пам’ятника, або братської могили без квітів.
Сердечно дякуємо благодійникам - ТОВ СП «Нібулон», ТОВ «АТБ – Маркет», приватним підприємцям: Петрук А.І., Белоусенко Н.М., Щербаковій Т.М.,Скибі І.Б., Ковернику С.Л., Драгамаці М.І., Земляному Г.Г., Пригоді Т.М., Мосьпан Т.О., Хачатурову В.С., Дорошенко Л.Ц., Пекарській Т.Б., Афоніну В.В., а також голові нашої громади В.В. Антоненку за адресну допомогу нашим ветеранам. Цього року благодійну допомогу у вигляді подарунків та продуктових наборів отримали 84 ветерана війни.
Вдячні ми і працівникам наших комунальних підприємств «Карат» та «Агрознам»янка» за проведену роботу щодо упорядкування парків, пам’ятників та братських могил.
Окремо хочемо подякувати всім жителям громади за чудові архівні фото та відео матеріали, гарні спогади про молодість та мандрівку у минуле.
Виконавчий комітет Кам’янсько-Дніпровської міської ради щиро вітає ветеранів війни та всіх громадян зі світлим і радісним святом Перемоги.
Ми пам'ятаємо про тих, хто, не шкодуючи власного життя, захищав рідну землю, наше сьогодення. Прийміть найтепліші побажання міцного здоров'я, затишку та благополуччя.
Мирного неба Вам та Вашим родинам!

 



П'ятниця, 15 Травня 2020 11:00 | Переглядів: 494