Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ КАМ'ЯНСЬКО-ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ТА РАЙОНУ!

     Прийміть щирі вітання з Міжнародним днем праці – 1-м Травня!
     Сьогодні це свято відзначають у 143 країнах світу. Як би не змінювалася в часі назва свята, але три його основні визначення Весна, Мир і Труд ніколи не втратять своєї значущості.
     Для людей старшого покоління 1-е Травня - це спогад про молодість, про трудові звершення, для молоді - це можливість реалізації нових ідей і сміливих рішень.
     Добре, що в нашому календарі є день, коли можна згадати, що саме Труд завжди був і завжди буде основою в житті кожної людини. У сучасному світі, не дивлячись на насиченість корисною технікою, що полегшує життя, люди активно і багато працюють. І повага до людей праці має бути фундаментом кожного суспільства.
     Людина праці - це той, хто оре землю та вирощує хліб, хто працює в лікарні та школі, хто будує та захищає свою Батьківщину, хто піклується про людей, яким необхідна допомога та підтримка, це працівник комунальної сфери. Не вистачить й сторінки, щоб перелічити всіх, хто своїми руками, талантом, знаннями та професіоналізмом щоденно робить наше життя комфортним, насиченим та безпечним.
     Хто як не ми, жителі працьовитого краю, добре знаємо, що таке Труд. Тому кожному працівнику нашої громади та району бажаю міцного здоров'я, активного довголіття, тепла та любові, миру і достатку в домі. Нехай у справах і прагненнях вас завжди супроводжують удача й успіх. Нехай ваша праця завжди гідно оцінюється.

З повагою,
Голова Кам'янсько-Дніпровської міської об'єднаної
територіальної громади
Володимир АНТОНЕНКО



П'ятниця, 01 Травня 2020 09:43 | Переглядів: 315