Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

СОЦІАЛЬНО-ПРОФІЛАКТИЧНА РОБОТА З СІМ'ЯМИ, ЯКІ ПОТРАПИЛИ У СКЛАДНІ ЖИТТЄВІ ОБСТАВИНИ, ЗА МІСЦЕМ ЇХ ПРОЖИВАННЯ В УМОВАХ ПРОВЕДЕННЯ КАРАНТИННИХ ЗАХОДІВ

     На виконання рішень Міського голови та виконавчого комітету міської ради та з метою забезпечення прав дітей в умовах проведення карантинних заходів, спеціалістами КУ «Кам'янсько-Дніпровський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді» Кам'янсько-Дніпровської міської ради 23.04.2020 року в м. Кам'янка-Дніпровська та с. Велика Знам'янка було проведено чергове виїзне відвідування сімей, які перебувають на обліку центру, як такі, що потрапили у складні життєві обставини. А також, з метою захисту прав дітей на належне задоволення їх потреб були відвідані сім'ї, в яких діти перебувають у закладах інституційного догляду та на час карантину незаплановано повернуті додому, наразі на території Кам'янсько-Дніпровської ОТГ таких сімей 16.
     Тож, під час відвідування фахівцями центру зверталась увага на створення належних умов для забезпечення першочергових потреб дітей (харчування, безпека, предмети гігієни, належний догляд, медична допомога), проводилась бесіда з батьками щодо дотримання належного догляду за дітьми під час карантину, вкотре наголошувалось на дотриманні санітарно-гігієнічних норм і правил запобігання зараженню інфекції та дотриманню карантинних заходів.
     Таким чином, під час заходу було відвідано 25 сімей в них 55 дітей, з них 3 ново виявлені та 1 взято під соціальний супровід. За результатами проведеної роботи направлено до служби у справах дітей 2 повідомлення про дітей із сімей, які опинились у складних життєвих обставинах через неналежне виконання батьківських обов'язків (вживання алкоголю).
     Спеціалісти Центру, які відвідують сім'ї з дітьми у період карантину у повному обсязі забезпечені усім необхідним для проведення відповідної роботи: транспортом, засобами індивідуального захисту, дезінфекції. Саме це сприяє ефективному наданню соціальних послуг на території нашої громади.
     Тож, повідомляємо, що осіб з числа сімей, які перебувають на обліку КУ К-Д МЦСССДМ на території Кам'янсько-Дніпровської ОТГ з ознаками захворювання на короно вірус не виявлено.

Провідний фахівець із соціальної роботи С.А. Ходоренко



П'ятниця, 24 Квітня 2020 12:08 | Переглядів: 320