Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

✅КВІТЕНЬ МІСЯЦЬ РОЗПОЧАВСЯ З РЕМОНТУ ЦЕНТРАЛЬНИХ АВТОШЛЯХІВ, ЯКІ ПРОХОДЯТЬ ТЕРИТОРІЄЮ ГРОМАДИ (частина 2)

     Наболілою проблемою, що довгий час хвилює як керівництво Кам’янсько-Дніпровської об’єднаної територіальної громади, її голову – Володимира Антоненка, так і її жителів, є стан доріг, які проходять через населені пункти Кам’янсько-Дніпровської ОТГ (дороги державного значення). ✅Насамперед, мова йде про дороги державного значення Т-08-04 (Харків-Запоріжжя-Херсон-Миколаїв-Одеса) та Т-08-05 (Кам'янка-Дніпровська - Велика Білозерка – Веселе). У зв’язку зі значним руйнуванням дороги Т-08-04 автомобілісти долають частину відстані по дамбі Каховського водосховища, яка зовсім не призначена для регулярного руху автотранспорту. Звичайно, за власний кошт громада вирішити ситуацію не може. Ситуація вимагала і вимагає розв’язання питання на обласному та державному рівнях. ‼️Зауважимо, що зазначені автошляхи перебувають на балансі Служби автомобільних доріг у Запорізькій області. Усі жителі громади, у т.ч. і її керівництво, розуміють важливість цього питання, адже автошляхи Т-08-04 та Т-08-05 є центральними логістичними артеріями Кам’янсько-Дніпровської ОТГ. Саме на цьому довгий час акцентував увагу голова громади Володимир Антоненко під час переговорів з керівництвом Запорізької обласної ради та її депутатами (у т.ч. Тарасовим В.Г.), з очільниками Запорізької обласної державної адміністрації, Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури ЗОДА. 🔙Внаслідок чого торік, у квітні місяці, було зроблено аварійний ямковий ремонт ділянок доріг: Т-08-05 по вулиці Центральній міста Кам’янка-Дніпровська (ділянка від центрального кільця в бік села Водяне) та Т-08-04 по вулиці Центральній села Велика Знам’янка (ділянка від в’їзду в село до провулка Гвардійського). 🔥✅Результатом перемовин стали й цьогорічні ремонтні роботи на автодорогах обласного значення:
     Т-08-04 (ділянка від кільця в районі гімназії «Скіфія» міста Кам’янка-Дніпровська - вулиця Центральна села Велика Знам’янка до адміністративного кордону з Херсонською областю). Обсяг виконаних робіт: ремонт картами (відновлення шару асфальтобетонного покриття) 13200 кв.м., ямковий ремонт із використанням гарячої асфальтобетонної суміші 650 кв.м., ремонт повітряно-струменевим методом 8400 кв.м.
     Т-08-05 (ділянка від в’їзду в місто Кам’янка-Дніпровська до кільця в районі гімназії «Скіфія»). Обсяг виконаних робіт: ямковий ремонт із використанням гарячої асфальтобетонної суміші 230 кв.м., ремонт повітряно-струменевим методом 460 кв.м.
     Сподіваємось й на подальшу плідну співпрацю громади з керівництвом області, щоб дороги в нашій громаді ставали краще та безпечніше як для її жителів, так і для її гостей.
     ✅  Щоб дізнаватися першим про новини громади, підписуйтесь на єдину офіційну сторінку у Facebook Кам'янсько-Дніпровської міської об'єднаної територіальної громади: https://www.facebook.com/kamenkadneprotg



Понеділок, 13 Квітня 2020 10:44 | Переглядів: 215