Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

✅ВИКОНАНО: 20 ДОМОГОСПОДАРСТВ ОТРИМАЛИ ПИТНУ ВОДУ

     На початку поточного року до голови Кам’янсько-Дніпровської міської об’єднаної територіальної громади Володимира Антоненка надійшло колективне звернення від жителів села Велика Знам’янка. Єдиним питанням звернення стало відновлення функціонування водопровідної лінії по вулиці Шкільна на ділянці між будинком №28 та провулком Свободний.
     Володимир Володимирович взяв це питання на особистий контроль. У лютому місяці фахівцями виконавчого комітету міської ради та КП «Водоканал» було проведено обстеження зазначеної частини водопроводу, довжина якого складає 470 метрів, а також здійснено огляд його технічного стану. Рішенням сесії міської ради від 13 березня комунальному підприємству «Водоканал» виділено кошти на проведення ремонту водопровідної мережі на ділянці по вул. Шкільна від буд.28 до провулка Свободного села Велика Знам’янка.
     У кінці березня, придбавши за рахунок виділених коштів всі необхідні матеріали та устаткування, працівники КП «Водоканал» розпочали роботи з ремонту водопровідної мережі на цій ділянці. Роботи тривали недовго - і вже 8 квітня 20 домогосподарств було приєднано до центрального водопроводу села.
     ✅Таким чином, жителі села отримали якісну питну воду, а профільне комунальне підприємство – нових абонентів. Тож, за відносно невеликий проміжок часу, під контролем голови громади Володимира Антоненка та завдяки зусиллям депутатського корпусу міської ради, її виконавчого комітету і працівників КП «Водоканал» проєкт з відновлення водопостачання реалізовано.
     P.S Цього ж дня жителі вулиці Шкільна та провулку Свободний висловили слова вдячності (особисто та телефоном) всім учасникам проєкту – керівництву громади та колективу комунального підприємства.
     ✅Щоб дізнаватися першим про новини громади, підписуйтесь на єдину офіційну сторінку у Facebook Кам'янсько-Дніпровської міської об'єднаної територіальної громади: https://www.facebook.com/kamenkadneprotg



Вівторок, 14 Квітня 2020 10:23 | Переглядів: 238