Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРАВ ДІТЕЙ В УМОВАХ ПРОВЕДЕННЯ КАРАНТИННИХ ЗАХОДІВ

В умовах вимушеної самоізоляції внаслідок карантинних заходів та з метою забезпечення прав дітей в умовах проведення карантинних заходів, керівництвом Кам'янсько-Дніпровської міської об’єднаної територіальної громади було прийнято низку рішень щодо запобігання масовому розповсюдженню гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом на території Кам'янсько-Дніпровської ОТГ.
На виконання рішень міського голови та виконавчого комітету міської ради, з метою недопущення загострення в суспільстві в період карантину коронавірусної інфекції випадків щодо неналежного виконання батьками своїх обов’язків, вживання алкоголю, домашнього насильства, жорстокого поводження тощо, спеціалістами КУ «Кам'янсько-Дніпровський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді» Кам'янсько-Дніпровської міської ради 02.04.2020 року на території с. Велика Знам'янка було відвідано сім'ї, які перебувають на обліку центру, як такі, що потрапили у складні життєві обставини за місцем їх фактичного проживання. До участі у заході також були долучені представники служби у справах дітей Кам'янсько-Дніпровської РДА.
Під час відвідувань з сім'ями було проведено профілактичну бесіду та інформаційно-роз'яснювальну роботу щодо дотримання санітарно-гігієнічних норм і правил запобігання зараженню інфекції спричиненої коронавірусом та наголошено, що у разі виникнення перших ознак захворювання інфекцією, потрібно негайно звернутись до свого сімейного лікаря та проінформувати спеціалістів Центру, які тісно співпрацюють з медичними працівниками, та вразі чого можуть допомогти з ними зв’язатись.
Тож, під час заходу відвідано 17 сімей в них 35 дітей, 4 з яких ново виявлені та 2 з яких занесено на облік КУ К-Д МЦСССДМ, як такі що опинились у складних життєвих обставинах та 5 сімей опікунів в них 14 дітей.
Також хочеться зазначити, що виявлених сімей, які мають ознаки або хворіють на гострі респіраторні захворювання спричинені коронавірусом, на території Кам'янсько-Дніпровської об’єднаної територіальної громади не має.

КУ «Кам'янсько-Дніпровський міський
центр соціальних служб для сім'ї, дітей
та молоді» Кам'янсько-Дніпровської
міської ради



П'ятниця, 03 Квітня 2020 11:45 | Переглядів: 312